Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

03 OKT 2022 11:26
  • Skapad: 03 OKT 2022 11:26

Hej alla medlemmar,

Stort tack till alla er som hjälpte till att göra Ridskolans och Föreningens Dag så lyckad! Vi fick se en fartfylld käpphästhoppning, delta i en klurig frågesport, prova-på att rida, köpa och sälja rid- och hästutrustning samt äta gott i kafeterian.

Ett extra stort tack till er som hjälpte till att arrangera och till personalen som mangrant ställde upp och deltog en söndag! Det är roligt att se sådan aktivitet, vilket förstås ger mersmak inför kommande år.

Det är svårt att undgå den massiva nyhetsrapporteringen om hur priserna skenar vad gäller foder, emballage, el, vatten, räntor mm. Det berör förstås allas privatekonomi likväl som det drabbar föreningen.

Vi i styrelsen har resonerat som så, att vi ska hålla en linje med en så liten kostnadshöjning som möjligt. Detta för att vi alla ska kunna fortsätta med vårt kära intresse – hästarna. Hellre höjer vi flera små gånger, varefter vi ser hur alla kostnader utvecklas, än att vi tar i för att vara på säkra sidan. Vi har ett gemensamt intresse av att föreningen har en sund ekonomi men vi behöver också värna om alla våra medlemmar.

Den faktura som kommer ut nu för betalning i oktober har en liten höjning om 6 - 10 kr per lektion. Vi hoppas och tror att det ska vara överkomligt för alla elever och samtidigt hjälpa till att täcka upp för ökade kostnader. Nästa faktura ligger i februari och då vet vi lite mer hur läget ser ut. Har vi tur behövs endast en liten justering även då.

För er med medlemshästar så kommunicerar vi via vanliga informationskällan.

Det vi också gemensamt kan göra för att hålla kostnaderna nere är förstås att hjälpa till att spara på t.ex. vatten och el. Vi kan även fortsätta på inslagen linje med att vi hjälps åt att fixa själva på anläggningen.

Håll utkik på hemsidan, där vi nu och då efterlyser hjälp med diverse olika sysslor. Lite höströjning kommer att annonseras inom kort.

Bästa hälsningar från styrelsen, personalen och hästarna

Skribent: Ulrika Håkansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: info@skanstaryttare....

Se all info