Hoppa till sidans innehåll

Vi i U-sek


Ordförande: Andrea Håkansson

Övriga medlemmar:

  • Andrea Håkansson- Ordförande 
  • Ella Wigh - Sekreterare 
  • Aline Clausen
  • Elsa Langley
  • Linn Compier
  • Wanda Nyström
  • Clara Änggård

 

Här kan du läsa lite om ungdomssektionens medlemmar!

 

Andrea Håkansson

Mitt namn är Andrea och jag är född 2001. Jag har ridit sedan höstterminen 2012, och just nu rider jag på onsdagskvällar. Jag går första året på Täby Enskilda Gymnasium, där jag studerar linjen "Det Digitala Samhället". 

 

Aline Clausen
Hej! Jag heter Aline och går på Tråsättraskolan i musikklass. Jag har ridit i ungefär 3 år. Just nu rider jag på onsdagar tillsammans med Andrea. Jag gillar musik och att vara med kompisar. 

 

Ella Wigh
Jag heter Ella Wigh och är född 2001. Jag började rida som 8-åring på ett annat stall med islandshästar. 2012 började jag rida på Skånsta Ryttare och har ridit där sedan dess. Jag går på Engelska skolan i Täby i nian och har gått där sedan 2011. 

 

Linn Compier
Hej jag heter Linn. Jag har ridit i 8 år. Jag har en stor häst på Skånsta Ryttare som kallas för Zäta och jag går på Internationella Engelska Skolan i Täby.

   

Wanda Nyström
Hej! Jag heter Wanda Nyström och är 13 år. Jag började rida när jag var ca. 3 år och då red jag på Danny som vi ägde och delade med Alice. Just nu har jag två ponnysar; Gullan och Spice. Båda är C-ponnysar och jag tävlar med dem i hoppning. Mina hästar står på Margretelunds Gård nära där jag bor. Jag går sista terminen i 6:an på Margretelundsskolan. 

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 20:11 Skribent: Andrea Håkansson

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: This is a mailto link

Se all info