Hoppa till sidans innehåll

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE OCH LÄGESRAPPORT FÖRENINGEN SKÅNSTA RYTTARE 15/2 kl 19 00

28 JAN 2019 18:37
På grund av sjukdomssituationen och isolering av vår ridanläggning kommer vi att hålla årsmöte i kommunens lokaler i Alcea-huset. Kommunstyrelsens ordförande Michaela Fletcher står till förfogande som ordförande för vårt årsmöte.
  • Skapad: 28 JAN 2019 18:37

Michaela har också sett till att vi får låna en lokal, vilket vi är väldigt tacksamma för.

Vi uppmanar alla våra medlemmar – barn, ungdomar och vuxna – att komma på årsmötet då vi informerar om året som gått. Vi kommer självklart också att uppdatera er om sjukdomsläget, informera om smittorisk, hur vi arbetar, planeringen för verksamheten framåt och det kommer också att finnas utrymme för frågor. Under rådande omständigheter kan det också kännas bra att träffas tillsammans och vi ser fram emot att se så många som möjligt av er på mötet!

Vi vill också ta detta tillfälle i akt och TACKA för alla underbara meddelanden, alla glada tillrop, alla hjälpande händer och allt engagemang – det känns så fint! Ekonomiska insamlingar har startats till förmån för Skånsta Ryttare och det är otroligt rörande att se att så många vill hjälpa oss – TACK! Vi är en ideell förening utan vinstsyfte och vi har knappa ekonomiska resurser – avbrottet i vår verksamhet kommer sannolikt att slå hårt mot vår ekonomi, även om vi ännu inte kan överblicka konsekvenserna. Pengarna som samlats in sätts in på separat konto och vi kommer att redovisa vad de använts till. Vi får också många frågor om man kan göra något handfast för att hjälpa oss och vi är otroligt tacksamma för det – just nu behöver vi dock lösa det mest akuta men vi vet att hjälp kommer att behövas så småningom med allt från sanering av stallet till återställande av anläggningen i andra avseenden. Vi återkommer med upprop om detta när det är dags, men återigen ett stort, hjärtligt tack för allt engagemang – det värmer!

För att vi ska kunna planera fika och rumsstorlek till årsmötet, vill vi att du anmäler ditt deltagande genom att maila eller sms:a till Lotta Haenel:

                                                                                     

e-mail:              This is a mailto link

sms:                    070-753 10 10

 

//Styrelsen Skånsta Ryttare

 

 

Skribent: Annelie Egertz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: This is a mailto link

Se all info