Hoppa till sidans innehåll

Sommaraktiviteter

16 APR 2019 12:15
Mitt i allt elände börjar vi se ett ljus. Därför kommer här våra sommaraktiviteter ut så ni kan anmäla er till det som passar er bäst. Det är färre platser än vad det brukar vara. Först till kvarn!
  • Uppdaterad: 16 APR 2019 12:15

Sommarkurser för barn-ungdom- och vuxna 2019                                                                                                                                                                                        Varje sommar anordnar vi populära dagläger och kurser för barn/ungdomar samt vuxna. Det finns olika aktiviteter fördelat på olika inriktningar och svårhetsgrad.Hoppas du hittar något som intresserar dig! Är du osäker på vad som passar dig, prata med din ridlärare eller maila din fråga till oss.

Anmälan dig  genom att maila till This is a mailto link  

 -Ange vilken dag och tid du rider hos oss och vilken aktivitet du vill delta i. Du får en bekräftelse på din anmälan på mail (kan ta några dagar).

-Anmälan är bindande efter att du fått en bekräftelse från oss!

-Betalning : Faktura skickas ut i juni, sista betalningsdag 30/6. OBS! På kvällskurserna tar du själv in din häst från hagen, om du vill att vi gör det måste du ange det i anmälan.

 Vecka 26 – måndag 24-fredag 28

Nr 2   ”För Dig som rider på Grundkurs”     månd 24-fred 28                      

Du kan rida UTAN ledare i skritt och trav.

Vi rider ett pass på fm och ett på em, däremellan leker vi lekar och pysslar med hästarna.Varje dag serveras hemlagad lunch och vi avslutar dagen med mellis.Sista lägerdagen har vi en uppvisning för föräldrar och släkt ca klockan 13 00, därefter tar vi ut hästarna i hagen och fikar gemensamt i kafeterian!

Tid: 8 30- 16 00 Pris : 3 500 kr

Nr 3    Hoppinriktat läger för barn/ungdom  måndag 24-fredag 28  Fullt

Ett läger för dig som har kommit lite längre. Du kan rida i alla gångarter och hoppa banor.Vi rider två pass per dag som innehåller markarbete, hoppning och uteritter.Varje dag serveras hemlagad lunch och vi avslutar dagen med mellis.Sista lägerdagen avslutas med en uppvisning för föräldrar och släkt ca klockan 13 00 därefter tar vi ut hästarna i hagen och fikar gemensamt i kafeterian!

Tid: 8 30- 16 00   Pris: 4 000 kr                                                             

Nr 4   Dressyrkurs   seniorer/ungdom     måndag 24-tisdag 25   Fullt

 En specialinriktad kurs för dig som vill spetsa dina kunskaper i dressyr.Grupperna anpassas efter elevernas kunskapsnivå, så alla som vill kan vara med.Du tar själv in din häst från hagen. Vill du att vi tar in din häst så ange det i din anmälan.

Tid: ca 17 00 och framåt, ange i anmälan den tid du tidigast kan sitta upp och hästönskemål    Pris: 900 kr

Nr 5 Dressyr weekend   seniorer                  fredag 29- lördag 30                   

Träna dressyr i dagarna två med sammanlagt tre ridlektioner, middag fredag kväll och lunch lördagen. Max 6 elever /grupp.Fredag: Samling ca 17 00 med lektion och där efter enkel middag med massor av hästprat.

Lördag: Första gruppen rider ca 9 00, lunch, teoripass och sedan ännu en ridlektion.

Pris: 1 800 kr

Vecka 27 – måndag 1 -fredag 5

Nr 6    ”Skritt, trav och lite galopp” barn  Fullt

Ett läger för dig som nyligen gått upp på timmesgrupp eller ska gå upp i höst. Du kan rida i skritt, trav och börjat galoppera eller i alla fall provat på det.Vi rider ett pass på fm och ett på em, däremellan har vi lekar och pysslar med hästarna.Varje dag serveras hemlagad lunch och vi avslutar dagen med mellis.Sista lägerdagen har vi en uppvisning för föräldrar och släkt ca klockan 13 00 därefter tar vi ut hästarna i hagen och har en gemensam fika!

Tid: 8 30- 16 00    Pris : 3 500 kr

Nr 7     Hoppinriktat läger för barn/ungdom               måndag 2-fredag 6

Ett läger för dig som har kommit lite längre. Du hoppa banor i galopp.Vi rider två pass per dag som innehåller markarbete, hoppning och uteritter. Vi kommer även ha ett fyspass/dag så ta med träningskläder J!Varje dag serveras hemlagad lunch och vi avslutar dagen med mellis.Sista lägerdagen avslutas med en uppvisning för föräldrar och släkt ca klockan 13 00 därefter tar vi ut hästarna i hagen och fikar gemensamt i kafeterian!

Tid: 8 30- 16 00      Pris: 4 000 kr

Nr 8   Dressyrkurs seniorer/ungdom                 måndag 1-tisdag 2

En specialinriktad kurs för dig som vill spetsa dina kunskaper i dressyr.Grupperna anpassas efter elevernas kunskapsnivå, så alla som vill kan vara med.Du tar själv in din häst från hagen. Vill du att vi tar in din häst så ange det i din anmäla.

Tid: ca 17 00, ange i anmälan den tid du tidigast kan sitta upp och hästönskemål

Pris: 900 kr

Nr 9    Hoppkurs   seniorer/ungdom               onsdag 3-torsdag 4

En special inriktad kurs för dig som gillar hoppning.Grupperna anpassas efter elevernas kunskapsnivå, så alla som vill kan vara medDu tar själv in din häst från hagen. Vill du att vi tar in din häst så ange det i din anmäla.

Tid: ca 17 00 och framåt, ange i anmälan den tid du tidigast kan sitta upp och hästönskemål

Pris: 900 kr

Vecka 32 – 33 måndag-fredag

Nr. 10  Hyra av häst eller ponny                 måndag – fredag vecka 32-33

Det här är för dig som ridit länge och klarar av hästen i de flesta situationer.Du får vara med och ta hem hästarna från betet, göra hälsokontroll på ”din” häst och göra ett träningsupplägg för dig och hästen.

Tid måndag – fredag          Pris: 3 500 kr

Stallet är öppet 8 00-15 30 och du avgör själv hur mycket du vill vara i stallet.

Du som rider i någon av nedanstående grupper är välkommen att anmäla dig!

Måndag; 16 30                   Tisdag;    17 30

Onsdag;  17 00 ungdom     Torsdag; 17 30, 18 30

Fredag;   17 45                    Lördag;   09 00, 10 00

 Anmälan till hyrning gör du genom att skicka oss ett mail med ditt namn och dag tid du rider och önskemål på minst 3 hästar du kan tänka dig.

                                                         

Vecka 33 – måndag 12 – fredag 16

Nr 11    Träningsläger för barn/ungdom   Fullt                                                          måndag 12-fredag 16

Ett läger för dig som rider i timmesgrupp.Vi rider två pass per dag och de kommer innehålla dressyr, markarbete, hoppning och uteritter.Varje dag serveras hemlagad lunch och vi avslutar dagen med mellis.Sista lägerdagen avslutas med en uppvisning för föräldrar och släkt ca klockan 13 00 därefter tar vi ut hästarna i hagen och fikar gemensamt i kafeterian!

Tid: 8 30- 16 00       Pris: 3 800 kr

 

 

 

 

 

Skribent: Annelie Egertz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: This is a mailto link

Se all info