Hoppa till sidans innehåll

Ny viktig info - fortsatt stängt på Skånsta Ryttare

06 APR 2019 08:16
Inför öppnandet av vår anläggning efter vår långa sjukdomstid, har nya prover tagits och tyvärr måste vi meddela att en ridskolehäst fortfarande bär på viruset EHV-1.
  • Skapad: 06 APR 2019 08:16

Vi vill förtydliga att vi inte har några nya insjuknade hästar och den individ som visat positivt på provet är pigg och visar inga tecken på sjukdomen. Faktum kvarstår dock att vi ännu inte är helt fria från smitta och detta innebär att vi tyvärr inte kan öppna anläggningen som planerat. Vi är i daglig kontakt med veterinärer och beslutet att hålla fortsatt stängt har fattats gemensamt.

 

Vi håller fortsatt stängt för utomstående hästar och uppdaterar informationen på hemsidan så fort vi har ett besked att lämna om nytt datum.

 

Situationen innebär också att "saneringshelgen" den 13-14 april som vi sett fram emot så mycket måste skjutas på framtidenVi vill tacka alla som anmält sitt intresse att hjälpa oss och vi hoppas att ni kan ställa upp längre fram istället.

 

Det känns naturligtvis tungt och tråkigt för alla berörda - inte minst för vår fantastiska personal och våra privatryttare som kämpat hårt - att lämna detta besked men vi är fast beslutna att fortsätta hålla strikta regler kring smittorisk och vill inte på något sätt bidra till att fler hästar och ryttare drabbas. Tillsammans ska vi rida (!) ut stormen

 

 Med vänlig hälsning

 

Styrelsen och personal​

 

 

 

Skribent: Annelie Egertz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: This is a mailto link

Se all info