Hoppa till sidans innehåll

I helgen sanerar vi stallet!

23 APR 2019 13:39
Helgen den 27-28 april kommer vi att sanera stallet som en nödvändig nystart för hästar och ryttare. Nu behöver Skånsta Ryttare din hjälp. Läs vidare för mer information!
  • Uppdaterad: 23 APR 2019 13:39

Vi samlas kl. 9.00 för genomgång och uppdelning i arbetsgrupper och vi räknar med att dagsverket är klart ca  kl. 16-17. Alla insatser är viktiga och värdefulla för oss - anmäl dig enligt nedan och tala om hur många ni är och vilka tider på lördagen eller söndagen (eller kanske båda dagarna!) ni kan vara på plats. Föreningen införskaffar arbetsmaterial, men har du en hink och rotborste som du kan avvara får du gärna ta med dig - räkna dock inte med att kunna ta hem prylarna igen. Om du vill använda arbetshandskar är vi tacksamma om du tar med dina egna.

Vi har en åldersgräns på 14 år eftersom vi kommer att använda diverse olika vätskor samt att man måste nå upp till en viss höjd i boxarna. Ni som inte fyllt 14 år är förstås välkomna att hänga med och bistå där det går. Vi bjuder på korvgrillning och kaffe. Om du bara kan vara med en stund så är det också värdefullt eftersom det är ett stort arbete som ska utföras. 

Anmäl dig snarast till This is a mailto link så att vi vet att vi är tillräckligt många för att klara av saneringen. 

Skribent: Annelie Egertz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånsta Ryttare - Ridsport
Åkersberga Ridcenter
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854022515
Fax: 0854065720
E-post: This is a mailto link

Se all info